Labels

Wednesday 22 May 2013

Our stay in London by Anna Minguella & Ivette Macià





The London Eye is a giant Ferris wheel situated on the banks of the River Thames in London, England. It is the tallest Ferris wheel in Europe, and the most popular paid tourist attraction in the United Kingdom. Capsules represents one of the London Boroughs, and holds up to 25 people, who are free to walk around inside the capsule, though seating is provided.

Oxford Street is a major street in London, England, located in the City of Westminster, and one of the world's most famous streets for shopping. With more than 300 hundred stores, is the largest shopping street in the world.

Is on Queen Elisabeth live. If the Queen is the inside there a two guards, she isn’t inside there a four guards. Is of the few royal palaces remaining in the world with assets. Precious it, and if you go and do not  miss the changing of the guard.

The British Museum is a museum in London dedicated to human history and culture. Its permanent collection, numbering some eight million works, is among the largest and most comprehensive in existence and originates from all continents, illustrating and documenting the story of human culture from its beginnings to the present.

Monday 20 May 2013

Our everyday life in our stay in London by Òscar Baraza, Laia Pons & Noemi Sans








It's the official residence of the Queen and the Royal Family when they are in London. The Changing of the Guard takes place in front of the Palace. It is in the very centre of London, near St.Jame's Park.

It is in the centre of London. is the famous clock tower near the Houses of Parliament. it is the seat of British Parliament. it is near the Thames and BigBen.

It is a famous bridge on the river Thames, near the Tower of London. this is the lowest bridge over the Thames. the bridge can open so ships can pass under it.

it is a big wheel near the Thames. it has been  in London since 2000 for the new millenium. it's almost 150mt high.

it is a street famous for shopping.it is in the very centre of London. here you can find all kinds of shops.

it is a museum where you can see wax statues of famous people from the past but also today's pop stars, film stars, sport stars.

it's one of the most important museums in the world. it contains rich collections of things from all over the world. I'd like to see a mummies and -Egyptian art.

it is an art gallery in trafalgar square where you can see many famous painting for example by Leonardo da vinci or van gogh.

it is a square in the very centre of London. it is dedicated to nelson's victory over Napoleon or Trafalgar in 1805. in it there are two fountains, the national gallery and nelson's column. there are four statues of lions.


it is a very old church. kings and queens of england are crowned here.

Tuesday 14 May 2013

The trip of London by Andrea Sanchiz & Carla Camí





THE TRIP OF LONDON

-       Do you remember the trip of London?
-       Yes, it was awesome. I will never forget it.

-       The first day in London we stayed in Piccadilly Circus. Do you remember the shops there?
-       Yeah, I bought a lot of things.
-       We also visited Trafalgar Square and the National Gallery.
-       And do not forget the Big Ben and the Houses of Parliament!
-       Oh yes, we visited them in the afternoon.

-       The second day we visited one of the most important museums in London.
-       The British Museum.
-       Then we went to Covent Garden to have lunch.
-       After lunch we went to the Transport museum.
-       In the afternoon we saw the famous Tower of London and we went for a walk along the River Thames bank.

-       The third day we went to the Buckingham Palace and we could see the changing of the guard.
-       Me too, then we went for a walk in Saint James’ Park and we arrived at the Cathedral of Westminster.
-       In the afternoon we had a cruise for the River Thames and we went to the London Eye. The views were amazing!
-       In the evening we saw Regent’s Street, Coventry and Charing Cross. At night we saw the heart of London and China town.

-       The fourth day we visited the Camden Town Market.
-       Then we went to the famous Madame Tussaud’s Museum.
-       There we could take photos with a lot of famous people.
-       We also saw the monument of Sherlock Holmes
-       And we went for a walk along the Oxford Street.

-       The fifth day we stayed in Hyde Park.
-       After there we went to the London Museum.
-       In the afternoon we visited the famous Saint Paul’s Cathedral.
-       Then we saw the Shakespeare Globe Theatre.
-       Finally we visited the Tate modern and in the evening we stayed in Trafalgar square.
-       And then we went for a walk in Soho, Piccadilly and Leicester Square.

-       The sixth day we visited the Natural History Museum.
-       And then the Museum of the Science.
-       We stayed at Harrods.
-       And finally we went to the theatre Dominion and we could see the musical “We will rock you” 

-       The seventh day we visited the Stadium of Wembley.
-       It was really great!
-       Then we went to Greenwich. There we could visit the Royal Observatory and the Greenwich Meridian.
-       After lunch we went shopping in Oxford Street.
-       And then we went to the hostel to pack.

-       The eighth day we saw the latest London market in Notting Hill.
-       Then we returned to Les Borges Blanques.

-       This trip has left us with many fond memories and desire to return there.
-       London, see you soon!






Our trip to London Review - March 2013

OUR TRIP TO LONDON - 2013

Hyde Park
Big Ben
Buckingham Palace
Westminster Bridge and London Eye
Tower Bridge
Madame Tussauds Wax Museum



OUR TRIP TO LONDON REVIEW
                          
Els alumnes de 3r d'ESO que cursen el crèdit “Oral English Practice” realitzaren un sortida cultural a la ciutat de Londres del 13 al 20 de març, que tenia com a objectiu practicar l'anglès a més de conèixer els racons d'una de les ciutats més atractives d'Europa. Aquesta és la crònica d'un intens viatge en la que us fem partícips de les nostres experiències londinenques.
                                                                                  
El dimecres 13 de març, carregats d'il·lusió, varem iniciar el nostre viatge des de Les Borges Blanques fins a l'aeroport del Prat on agafarem l'avió que ens dugué fins a l'aeroport de Gatwich. Ja en terres angleses, i amb un fred de mil dimonis, ens varem adreçar amb tren fins al centre de Londres, i cap al nostre hostal a Russell Square on hi varem fer una breu estada per deixar-hi totes les maletes. Vam agafar el metro per començar la nostra ronda de visites, aquest cop al barri de Westminster. Varem veure Picadilly Circus amb la famosa estatua al deu Eros i l'edifici amb la famosa façana d'anuncis publicitaris lluminosos, varem passejar per Coventry i per refugiar-nos de la pluja anàrem cap a Trafalgar Square, on després de contemplar la columna de Nelson, ens endinsarem a la National Gallery, seu d'una bona colla de joies artístiques. En sortir s'havia aclarit el dia i varem contemplar malabaristes fent actuacions al carrer i ens vam dirigir a veure una de les icones per excel·lència de Londres, el Big Ben i les Houses of Parliament, per tot seguit anar a passejar per la vora del riu, veure un documental de Londres en 4D al London Eye i seguidament pujar a la nòria gegant, anomenada London Eye per veure les vistes impressionants de la city i culmina el nostre periple inicial amb el fred, la pluja i la neu.
                                                                                   
El dijous 14 , ens vam adreçar a visitar un dels museus més importants i visitats de Londres: El British Museum, el museu britànic per excel·lència on vam poder contemplar algunes de les joies més precioses de l'art de les civilitzacions grega i egípcia, amb especial èmfasi a les seves sales dedicades a l'antiga Grècia, l'antiga Roma, l'antic Egipte, Mesopotàmia, etc i les seves famoses col·leccions de monedes, de articles de ceràmica i orfebreria d'arreu del món. A continuació ens varem dirigir a Covent Garden on férem el dinar a l'animat Covent Garden, contemplant les més diverses actuacions al carrer i fent tastets a les diverses paradetes de cuina tradicional i artesana, a més de la visita més que probable a la botiga Apple o al Starbucks  d'allí mateix. Després de dinar, el grup  es va dirigir al Museu del transport on van poder admirar mostres dels diferents mitjans de transport terrestre en el curs de la història de Londres. En sortir de Covent garden ens vam dirigir al metro per anar a la famosa Tower of London, seu on estan guardades avui en dia les joies de la corona britànica i vora el Tower Bridge. Seguidament, ens vam aventurar a una passejada per la vora del riu Thames, el famós Tàmesis, per contemplar, aquest cop sense pluja, la Tower of London i el Tower Bridge, a més del famós edifici avantguardista del famós City Hall, l'ajuntament de Londres.
                                                                             
L'endemà, divendres 15 , vam aprofitar per visitar el Royal London després d'haver contemplat la columna de Nelson a Trafalgar Square, el famós Almiralty Arch i el més que conegut 10 Downing Street, la residència del primer ministre britànic ens vam adreçar a la seu de la Horse Guard, la cavalleria reial, a Saint James Park, que ens va portar a Buckingham Palace, la residència de la reina, on poguérem contemplar el famós canvi de guàrdia de primera fila. En acabar de veure totes les bandes musicals, eqüestres i armades vam aprofitar per passejar vora el llac del parc dels esquirols, Saint James' Park, per dirigir-nos a visitar la famosa  Abadia de Westminster on els reis són coronats i la famosa Catedral de Westminster (la catedral catòlica més important d'Anglaterra, de marcada influència bizantina). El periple pel barri de Westminster culminà en un passeig vora el riu, Southbank walk amb múltiples actuacions de carrer i el creuer pel Tàmesis anomenat London Eye Cruise, un vaixell que fa un itinerari que permet una excel·lent vista de molts dels edificis més significatius i carismàtics de la ciutat. Tot seguit vam visitar Piccadilly Circus, on ens vam fotografiar amb l'estàtua d'Eros i els famosos cartells publicitaris lluminosos que ja són una imatge viva de Londres. El vespre va acabar amb una passejada pel centre comercial de la ciutat: Regent's Street, Coventry a més d'Oxford Street i Charing Cross. De nit, ens vam adreçar al barri del Soho, el cor del London by night i China town . Després d'apreciar la intensa vida nocturna londinenca vam tornar a l'hostal enmig d'una intensa pluja.
                                                                                
El matí del dissabte 16 visitàrem el Camden Town Market, un popular mercadet que és alhora un dels llocs de culte de tots els alternatius de Londres. Després de gaudir del curiós ambient format per la combinació de punks, mods, gòtics i demés tribus urbanes, i de fer algunes compres singulars, ens en vam anar a descarregar a l'hostal i a dinar per dirigir-nos més tard al famós Madame Tussauds Wax Museum, una de les visites més esperades, el museu de cera on ens poguérem fotografiar amb bona part de les celebritats, actuals i passades, del planeta. Després de veure l'estàtua de Sherlock Holmes, i fer-nos la fotografia de rigor vam completà la tarda amb un llarg passeig per Oxford Street, la principal artèria comercial de Londres, que feu les delícies de les més fashions de la colla. 
                                                                              
El diumenge 17 vam visitar Hyde Park, on al seu famós Speaker's Corner sentirem les dissertacions de diferents visionaris que aprofitaven aquest espai de llibertat d'expressió per fer les seves proclames. Després d'escoltar-los vam passar una bona estona a Hyde Park, passejant pels seus racons vora el llac central The Serpentine. Més tard ens dirigirem al Museu de London que mostra un recull de la història de la ciutat de Londres  des dels seus orígens fins avui en dia. A continuació varem anar a dinar per més tard visitar la famosa Saint Paul's Cathedral el dia de sant Patrici on vam ensopegar una missa de Pasqua amb les estacions de la Creu en una processó de la Passió amb bisbes, cardenals i corals. A continuació ens dirigirem i creuarem el novedós pont construit per l'arribada del nou mil·lenni, el Millenium Bridge de Norman Foster per visitar el no menys conegut però antiquíssim edifici del Shakespeare Globe Theatre, el teatre on el famós escriptor anglès estrenava totes les seves obres de teatre a finals del segle XVI i principis del XVII a Londres. Tot seguit varem acabar visitant el museu nacional Britànic d'art modern, Tate Modern Gallery amb les seves obres d'avantguarda i fins i tot un punt extravagants. Al vespre, visitàrem Trafalgar Square on hi havia molt ambient de disfresses per la desfilada de Saint Patrick's i concerts amb viu dedicats al patró d'Irlanda. Vam passejar pel Soho, Picadilly i la Leicester Square, abans de tornar a l'hostal. 
                                                                      
El matí del dilluns 18 vam visitar el Natural History Museum, probablement un dels museus més importants del món en matèria d'història natural. A continuació varem visitar també el museu del costat, el Museu de la Ciència, un dels més grans, que cobreix totes les àrees de Ciència i Tecnologia, amb múltiples espais interactius i dels més avançats del món. No volíem marxar de Londres sense abans passar pels famosos i mítics grans magatzems  Harrods, dedicats en aquesta època a la Pasqua de Setmana Santa, on alguns agosarats van atrevir-se a comprar malgrat les reticències dels seus responsables de la seguretat.  Seguidament varem anar a dinar a Carnaby Street i aprofitar si es volia fer alguna compra més, per acabar a Oxford Street i anar a veure la representació del Musical “We will rock you”  al teatre Dominion. Un musical que va fer les delícies dels assistents i que va cloure una de les nostres intenses nits londinenques de la millor manera possible.
                                                                            
El dimarts 19  de bon de matí ens vam enfilar rumb a Wembley Park per visitar el nou,  majestuós i mític estadi de Wembley on el FCB va guanyar la seva última Copa d'Europa al maig del 2010. Vam fer una visita guiada per totes les instal·lacions, sales de premsa, vestidors, camp, grades, etc. que van gaudir especialment tots els forofos del futbol.  En acabar vam dirigir-nos a  als afores de Londres, a Greenwich, no sense parar abans i admirar la famosa nova estació de metro Canary Wharf. A Greenwich vam poder visitar el Royal Observatory of Greenwich, al mateix indret on es troba situat el meridià 0, conegut com a meridià de Greenwich que separa l'est de l'oest i el museu que l'acompanya. Després de voltar pel barri i veure l'indret on hi havia amarrat el mític vaixell Cutty Sark vam aprofitar per dinar, descansar i carregar les forces per acabar les últimes compres al famós Oxford Street, fer l'última passejada per Picadilly Circus i cap a casa  a fer maletes pel dia següent poder tornar a casa amb un grapat d'experiències inoblidables.
                                                                                         
El dimecres 20 de març abans d'enfilar de nou el camí cap a Catalunya, vam anar a veure l'últim mercat londinenc a Notting Hill, la famosa Portobello Road per gaudir de la seva vida al carrer i les famoses botigues, moltes de les quals plenes d'artesanies i souvenirs afilerades al llarguíssim carrer de casetes de colors, que vam aprofitar per fer les últimes compres i cloure el nostre viatge de retorn, en tren fins a Luton primer, i en avió fins a Barcelona després. Hores més tard, l'autocar ens deixava a Les Borges Blanques amb un farcell ple d'experiències per explicar i amb moltíssimes ganes de tornar, com abans millor, a Londres.                 See you soon!

Aquí teniu algunes imatges més del viatge:  Clica aquí




Wednesday 1 May 2013

Our stay in London - by Timea & Laura


Hello! We are Laura and Timea. Two months ago we went to London in a school trip, and now we are going to tell you what we did there.

Every morning we took the underground to get to the different places which we want visit, line Covent Garden.

We also visit Trafalgar Squere, there is the National Gallery wich is a museum of art, and the lions of the Nelson Column.

One thing that made us exited was see the Big Ben because is very popular monument, and all the people know it.

Something typical of there, are the taxis and buses which are completely diferent from ours.

New the Big Ben is the London eye, you can see a spectacular views.

One day we went in a turistic boat, sailing in the Thames river and we pass under the London Bridge. But we also walked along the bridge and take photos all the class together.

Finally we went to the Buckinham palace to see the Changing of the guard.